Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

agamemnon ..

εξαργυρωνουμε το περιβοητο ¨live ur myth" με τον πιο σουρεαλ τροπο.. εκδρομη με 40 δεκαεξαχρονους ισπανους στις μυκηνες .. οπου μας προετοιμαζουν πως θα φαμε καπου παραδοσιακα..και ξαφνικα σταματαμε μπροστα σε ενα πολυχρωμο,κιτς εκτρωμα .. με χρυσες οροφες,λιονταρακια ζωγραφιστα και φυσικα ..τη γαλανολευκη!ναι ,ναι πανω σε ενα καρο .. η σουρεαλ εκδρομη συνεχιζεται στην επιδαυρο .. οπου ξαφνικα ενας αγερωχος,διμετρος ρωσος αρχιζει τα τραγουδια στο κεντρο της ορχηστρας,και τα δικα μου τα ισπανακια να παραλυρουν φωναζοντας "Otro,otro" . . .
την παρασκευη στους mogwai νιωθω πως το post rock ειναι η πλεον σεξουαλικη μουσικη ...σαν ανταπαντηση ο στ. απλα τονιζει πως ειναι μουσικη απο ηλιθιους βρετανους για τυπους "ό,τι να ναι ,σαν και σενα"..οι 2 πλευρες του νομισματος ..το σαββατο ..ενα live φουλ στο συναισθηματισμο απο τον steward κ την παρεα του .. το οποιο εξανεμιζεται μεσα σε λιγες ωρες,εχοντας το ν. μπροστα μας ντυμενος νυφη-δερβιση.. κλεβει την παρασταση με το one man show του ,κανοντας σβουρες εκστασιασμενος σε μικρους δρομους του πειραια..ξαφνικα εχεις την αισθηση πως το χαμενο σου χρονο προσπαθεις να τον χωρεσεις μεσα σε λιγα 24ωρα .. η φωνη της Nico τραγουδαει για τα πρωινα της κυριακης .. μια σοκολατα ιον με αμυγδαλο .. και καπου τριγυρω μια περιεργεια φωλιαζει στις μερες μας ..
α!εαν σας βγαλει ο δρομος προς τα ανω πετραλωνα .. για καντε βολτα απο το "σαντορινιο" στη δωριεων .. μια γιαγια,με φωνη σαν απο παιδικο της ετ1, μαγειρευει σαλατες με καπαρη και τραταρει πορτοκαλοπιτες .. ετσι ,για να κρατησουμε τη γλυκα για το τελος ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: