Σάββατο 16 Μαΐου 2009

yo soy maria de ....

δεν ξέρω τι από όλα τρέχουμε να προλάβουμε ..
να χωρέσουμε στιγμές σε λίγες ώρες μέσα ..να ικανοποιήσουμε την περιέργεια μας .. να εξαργυρώσομε κοινωνικότητα ?τι από όλα αυτά?το μόνο σίγουρο είναι πως μετά απο λίγο παθαίνες .. υπερπληροφόρηση! και πρέπει να αποτραβηχτείς λίγο για να αρχίσεις ξανά .. αισθάνομαι το μυαλό μου σα μαρμελάδα μέσα σε βαζάκι spin span .. ή σαν τον εγκέφαλο απο τα χελωνονιτζάκια ..
κόκκινες μπύρες βάλτικα .. ακάλυπτοι με φωτάκια νεον να τους στολίζουν..μεγαλα μοναστηριακά τραπέζια και κουβέντες γυρω απο αυτά .. για κεφτεδάκια απο μπακαλιάρο και "ποια εναι η πρωτεύουσσα της μαδαγασκάρης?" .. χάλκινα απο την κατερίνη .. Mojito στη βουδαπέστη .. άπειρες ώρες περπάτημα απλα και μόνο επειδή κλασσικά έχασα τον προσανατολισμό μου .. γυάλινες πόρτες .. κρεοπωλεια με soundtrack simon & garfunkel ..και τωρα αυτο που έχουμε μπροστά μας και περιμένουμε .. η άλλη πλευρά του ατλαντικού .. και μια μαρια απο το μπουενος αιρες να βολτάρει στα στενά της πόλης .. μερικές φορες σε πιάνει μια βιασύνη να τα προλάβεις όλα .. τώρα όμως !
το βιντεάκι για το synch είναι απλά απίστευτο .. για να δούμε .. μα γιατί δε φέρνουνε πάλι τους mum ?!δηλαδή καλύτεροι είναι οι Puressence που έχουν παίξει 9 φορές ... ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: