Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Sins





Will summer make good for all of our sins σιγοτραγουδαν οι Mum..
Περιέργο καλοκαίρι ..Μερικές φορές αισθανόμουν ωσαν αστροναυτης ..Χωρις βαρύτητα να κοιτάει τα πράγματα απο ψηλά .. Και ολα να φαίνονται τόσο μικρά μα και νόστιμα παράλληλα..Και απο την άλλη υπήρχαν στιγμές που ένιωθες σα να χες βουτήξει σε 20.000 λευγες κατω απο τη θάλασσα.. μεσα σε ενα κλουβί,με λευκους καρχαρίες τριγύρω..


Θυμασαι εκείνο το παραμύθι..Αυτο που σου ελεγα κάποια απογεύματα πριν..Για εκείνο τον ελέφαντα ντε.. Που χρόνια είχαν δεμένο το ένα του πόδι ,και μπορούσε να κανει μονο δυο β.ηματα τριγύρω..και όταν του έλυσαν το πόδι αυτό,συνεχισε να κάνει τις ίδιες κινήσεις..Μιας και δεν ήξερε πως να διαχειριστεί την ξαφνική του ελευθερία..
Ισως τελικά,να έδεσε πάλι απο μόνος του το πόδι αυτό..

Καλοκάιρι πριν τα 30..και υπερμετρος παλιμπαιδισμός..
Χορός μέχρι το πρωί.. στην πιο παρηκμασμένη ντισκοτεκ των κυκλάδων.. ξημέρωμα και η φωνη της Nina Simone να μας κανει παρεα αναμεσα σε θυμαρια και καπαρη.. Και ενα ταβανι απο αστέρια πανω απο το κεφάλι μας.. τοσο ξάστερο που νόμιζες πως ο κομήτης χαλευ.. να ειναι ενα τσιγάρο δρόμος !



Oι gravitysays_ i τραγουδανε για τον Καιξη αναμεσα σε post κιθάρες.. ενω η γυναικα εκείνη με το λευκό φόρεμα,ξαποσταίνει στα γόνατα του τρομπετίστα ..



Αυτη η εποχή θα ήταν διαφορετική εαν ..


Δεν υπάρχουν σχόλια: