Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

revenge ?

πιστεύω στη θεια δίκη ..όχι με την έννοια τη θρησκευτική .. αλλά ότι κάποια στιγμή ότι κάνεις θα σου γυρίσει μπουμερανγκ .. δεν πειράζει όμως .. καταλαβαίνεις ποια είναι τα σημαντικά και ποιά τα μίζερα .. και πως εξαργυρώνουν μερικοί άνθρωποι την κενή ζωή τους.. έχει ο καιρός γυρίσματα .. και πραγματικά ανυπομονώ ..
χθες κάνουμε πάρτυ έκπληξη στον μπαμπά .. βάζουμε βελάκια στο μαγνητικό πίνακα που έχει όλο τον κόσμο πάνω ανάλογα με το που θέλουμε ιδανικά να ταξιδέψουμε .. ισλανδία κλασσικά για μένα,πράσινο ακρωτήρι,η αθανασία έχει ψιλομεθύσει από τις σαμπάνιες και δε μπορέι να συγκεντρωθεί ,η βραζιλία κερδίζει 2 ψήφους και ο πάνος βάζει το βελάκι στην καλαμάτα !
ο γ. διαμαρτύρεται πως δεν γράφω ποτέ για εκείνον στο Blog .. ωραία ,λοιπόν!την πέμτη ο φλ. συνάντησε το γ. και την ε. για πρώτη φορά .. μα ήταν σα να ήταν η 100στη .. χαζογελάμε πάνω από ένα τσάι με μήλο και κανέλα .. ακούμε τις επιχειρηματικές ιδέες του γιώργου .. ο φλάβιο ενθουσίάζεται γιατί τις ακούει πρώτη φορά ..εμείς απλά του βγάζουμε τη γλώσσα..τηλεξεμάτιασμα .. δεντρόσπιτα .. και άλλα τόσα ..ε,κάτι πρέπει να σκέφτεσαι για να γεμίζεις τη ζωη σου όταν είσαι άεργος.. και ?

1 σχόλιο:

Kalipso είπε...

και κολάρα σκύλων. . . !!!!