Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

show me the way to the next whisky bar ..



εδώ και χρόνια υπάρχει μια όμορφη συναισθηματική κατάσταση .. που έρχεται και επανέρχεται .. σαν το καραβάκι που κάνει τη γραμμή κίμωλο - μήλο .. σταματάει λίγο να ξαποστάσει και μετά αρχίζει ξανά .. κάποια χρόνια πριν , όλο αυτό με γέμιζε πανικό ..έχω ένα κρυφό χαμόγελο για τα χρόνια που περνάνε και έρχονται και μας βρίσκουν να μεγαλώνουμε γλυκά .. με τόσο αγάπη που παραδόξως πια δε μας πνίγει .. για αυτό τελικά πρέπει να αφήνεις λίγο τα πράγματα να ανασαίνουν .. χώρις να σημαίνει ότι τα χάνεις για πάντα .. απλά τους δίνεις λίγο το χώρο τους να "ανθίσουν" .. παίζουμε τη λαίδη και τον αλήτη ?
παγωμένες μπύρες στα πετράλωνα.. γαύρος τηγανητός και "πέσιμο" απο τη μεγάλη οικόγενεια .. εξασκώ την αγαπημένη μου καινούρια συνήθεια .. περπάτημα απο την τρωων μέχρι την ομόνοια .. μέχρι να φτάσω μου, έχει βγει η γλώσσα .. σαν του λύκους στα cartoon της warner bross όταν βλέπανε τις γκομενίτσες !
στη μιλτιάδου σηκώνεται ένας αέρας τόσο δυνατός .. ηρεμία ..
καινούρια ταινία woody allen . . μετριότητα ..
θα ήθελα να εκάνα proposal στον bardem να με κάνει γυναίκα του αλλά νομίζω πως όσο δυνατά και να του μίλαγα δε θα με άκουγε μέσα από το πανί ..η μαίρη, κυνική όπως συνήθως , απορεί πως γίνεται να μ'αρέσει ένας άντρας πως στο σινεφιλ υποσυνείδητό έχει περάσει σαν κατάκοιτος .. ευτυχώς που συμφωνούμε για την ομορφιά του γκαελ γκαρθια μπερναλ .. !
την παράσκευη κατέβηκα στο Fair trade να ανακοινώσω στους φίλους μου την καινούρια συλλογή .. οτιδήποτε βλακειούλα σχετίζεται με την πολιτική αεροπορία τα μαζεύω σε ένα κουτάκι ..(ε.thanks για τη βοήθεια!) πλαστικά αεροπλανάκια,αυτοκόλλητα με λογότυπα εταιρειών .. και ω,τι χαρά! ο δημήτρης που γύρισε λίγους μήνες πριν από την ινδία μου κάνει δώρο κάτι που δεν έχει καμία σχέση με τη συλλογή .. αλλά είναι τοσo ταξιδιάρικο και γλυκό .. το εισιτήριο του τρένου που είχε πάρει για να πάει στα βαρανάσι .. 15/02/2008 .. three pounds only .. το φυλάω στο πορτοφόλι μου σαν κόρη οφθαλμού ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: